Pályázatok

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat – második kör

Ha a Magyar Nemzeti Tanács felsőoktatási ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most íratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény első vagy felsőbb évfolyamára, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Amennyiben az első körben pályáztál és a vesztesek között szerepelt a neved, akkor most nem kell újra pályáznod, ugyanis automatikusan újra elbírálás alá kerülsz, erről a jogodról e-mailben tudsz lemondani (breki.mnt@gmail.com).

FONTOS, hogy csak azok a felsőbb évesek töltsék ki a pályázatot, akiknek nincs érvényes ösztöndíjszerződése. Ha a tavalyi év folyamán ösztöndíjasunk voltál, akkor most csak a 2017–2018-as évre szóló beiratkozási bizonylatod kell beadnod a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalába október folyamán.

Pályázat kitöltése

Európa Kollégium pályázat – második kör

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Európa Kollégiumban való elhelyezésére vonatkozó pályázatára szeretnél jelentkezni és most íratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény bármely évfolyamára, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Pályázat kitöltése

Várady ösztöndíjprogram – MSc

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Várady kiválósági ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most íratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény mester képzésére, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Pályázat kitöltése

Várady ösztöndíjprogram – PhD

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Várady kiválósági ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most íratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény doktori képzésére, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Pályázat kitöltése