Pályázatok

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat – második kör

Ha a Magyar Nemzeti Tanács felsőoktatási ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most iratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény első vagy felsőbb évfolyamára, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Amennyiben az első körben pályáztál és a vesztesek között szerepelt a neved, akkor most nem kell újra pályáznod, ugyanis automatikusan újra elbírálás alá kerülsz.

FONTOS, hogy csak azok a felsőbb évesek töltsék ki a pályázatot, akiknek nincs érvényes ösztöndíjszerződése. Ha a tavalyi év folyamán ösztöndíjasunk voltál, akkor most csak a 2019–2020-as tanévre szóló beiratkozási bizonylatod eredeti példányát kell beadnod a Magyar Nemzeti Tanács hivatalába.

A pályázatra való jelentkezési idő lejárt.

 

Európa Kollégium pályázat – második kör

 

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Európa Kollégiumban való elhelyezésére vonatkozó pályázatára szeretnél jelentkezni és most iratkoztál be valamely felsőoktatási intézménybe, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

 

Várady ösztöndíjprogram – MSc

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Várady ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most iratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény mester képzésére, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

A pályázatra való jelentkezési idő lejárt.

 

Várady ösztöndíjprogram – PhD

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Várady ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most iratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény doktori képzésére, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

A pályázatra való jelentkezési idő lejárt.

 

Európa Kollégium pályázat

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Európa Kollégiumban való elhelyezésére vonatkozó pályázatára szeretnél jelentkezni és most iratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény első évfolyamára, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Ha felsőbb éves vagy, akkor kérünk ne töltsd ki ezt a pályázatot.

A pályázatra való jelentkezési idő lejárt.

 

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat

Ha a Magyar Nemzeti Tanács felsőoktatási ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most iratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény első évfolyamára, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Ha felsőbb éves vagy, esetleg már van érvényes ösztöndíjszerződésed, akkor kérünk ne töltsd ki ezt a pályázatot. A felsőbb évesek számára, akik nem rendelkeznek ösztöndíjszerződéssel, a pályázat szeptember folyamán fog megjelenni.

A pályázatra való jelentkezési idő lejárt.

 

Demonstrátori ösztöndíjpályázat

Ha a Magyar Nemzeti Tanács demonstrátori ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most fejezel valamely felsőoktatási intézmény felsőbb évfolyamán, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

A pályázatra való jelentkezési idő lejárt.

 

Szerb nyelvi előkészítő képzés

A pályázatra való jelentkezési idő lejárt.