Pályázatok

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat

Ha a Magyar Nemzeti Tanács felsőoktatási ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most íratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény első vagy felsőbb évfolyamára, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Amennyiben az első körben pályáztál és a vesztesek között szerepelt a neved, akkor most nem kell újra pályáznod, ugyanis automatikusan újra elbírálás alá kerülsz.

FONTOS, hogy csak azok a felsőbb évesek töltsék ki a pályázatot, akiknek nincs érvényes ösztöndíjszerződése. Ha a tavalyi év folyamán ösztöndíjasunk voltál, akkor most csak a 2017–2018-as évre szóló beiratkozási bizonylatod kell beadnod a Magyar Nemzeti Tanács hivatalába.

Felsőoktatási ösztöndíjpályázat

Várady ösztöndíj - MSc

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Várady ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most íratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény mester képzésére, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Várady ösztöndíj - MSc

Várady ösztöndíj - PhD

Ha a Magyar Nemzeti Tanács Várady ösztöndíját szeretnéd megpályázni és most íratkoztál be valamely felsőoktatási intézmény doktori képzésére, akkor kattints a lent megadott linkre és máris kitöltheted az űrlapot.

Várady ösztöndíj - PhD